Bine ați venit!

Cuvinte duhovnicești Februarie 17, 2016

Bine aţi venit pe site-ul Bisericii Ruginoasa, județul Iași!

Căutând prin tot ce facem, personal sau în comunitate, să contribuim la răspândirea Evangheliei şi slăvirea lui Dumnezeu, folosim şi acest mijloc de comunicare şi informare ca o punte de legătură între Biserica Ruginoasa şi dumneavoastră de oriunde. Într-o lume şi într-o vreme când, prin forţa împrejurărilor, distanţele, mai mici sau mai mari, sau interpus între unii care cândva eram împreună, acest site se vrea o vorbire de suflet „de acasă” care să stimuleze în toţi dorinţa de a ne ruga, de a-i mulțumi și de a-l slăvi pe Domnului Dumnezeul nostru cu mai multă dăruire până vom ajunge la acel cu adevărat „ACASĂ”!

Crâmpeiele din activitatea bisericii am vrea să reliefeze răspunsul acestora, într-un spirit de închinare la neţărmurita dragoste a Tatălui nostru ceresc.

„Iar Dumnezeul păcii, Cel ce, prin sângele unui testament veşnic, a sculat din morţi pe Păstorul cel mare al oilor, pe Domnul nostru Iisus, să vă întărească în orice lucru bun, ca să faceţi voia Lui, şi să lucreze în noi ceea ce este bine plăcut în faţa Lui, prin Iisus Hristos, Căruia fie slava în vecii vecilor. Amin!” (Evrei 13:20-21)